Muutos marraskuun kuukausikokouksen ohjelmaan

Marraskuun kuukausikokouksen 24.11. yhteydessä pidettävän esitelmän pitäjä ja aihe on vaihtunut aikaisemmin ilmoitetusta! FM Kaisa Autere esitelmöi otsikolla ”Kirjeitä ja kirjureita el-Lahunista – uuden väitöskirjaprojektin esittely”. Paikkana on tuttuun tapaan Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 104, klo 18.15.

Huom. koronapandemian aikana Tieteiden talo on rajoittanut luentosaleihin mahtuvien henkilöiden määrää. Saliin 104 on mahdollista ottaa ainoastaan 36 henkeä kokousta seuraamaan. Esitelmä suoratoistetaan, joten sitä voi seurata myös etänä. Suoratoiston osoite ilmoitetaan lähempänä kokousta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.