Tervetuloa Suomen egyptologisen seuran uudistuneille kotisivuille!

Kotisivumme uudistuivat tammikuussa 2018 ja näiltä kotisivuilta löydät käytännössä kaiken sen mitä ennenkin, nyt vain uudelleen järjestettynä. Sivun ylälaidasta löydät mm. perustietoja seurasta, seuran hallituksen kokoonpanon ja yhteystiedot, säännöt ja kuinka seuran jäseneksi voi liittyä. Seuran toiminnan alta löytyvät tiedot niin tulevista kuin menneistä kuukausikokouksista. Sivulta löytyy myös linkki seuran YouTube-kanavalle, jonne laitamme videot seuran esitelmistä. Kun video ilmestyy nettiin, linkkaamme sen myös kyseiseen esitelmään. Näin kävijät näkevät helposti, mistä esitelmistä on saatavilla videotallenne. Seuran toiminnan alta löytyvät myös tiedot vuosikokouksista ja -juhlista, seuran julkaisuista sekä matkoista.

Seuran viimeisimmät uutiset näkyvät jatkossa listattuna kotisivujen oikealla laidalla (kännykällä tai muulla kapealla laitteella katsoessa ne siirtyvät sivun alalaitaan) tai selaamalla etusivua alaspäin. Koska uutispäivityksiä on nyt myös helpompi tehdä, uskomme seuran tiedotuksenkin paranevan entisestään.

Aiomme myös jatkaa seuran kotisivujen kehittämistä lähiaikoina. Yhtenä tavoitteena on, että seuran loppuunmyydyt julkaisut, kuten vanhat Tiedotuslehdet ja Kirjurit, saataisiin digitoitua ja laitettua nettiin kaikkien vapaasti selattavaksi.

Ruotsinkieliset sivumme ovat vielä työn alla, mutta ne laitetaan näkyville mahdollisimman pian. Sisällöltään ne muistuttavat englanninkielisiä sivujamme.

Toivottavasti pidät uusista kotisivuistamme! Jos huomaat ongelman, haluat lähettää parannusehdotuksen tai kehua näitä uusia sivuja muuten vaan, voit lähettää meille palautetta sähköpostitse (toimisto@egyptologinenseura.fi) tai kommentoimalla tätä tekstiä (kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisemista).

Oikein hyvää alkavaa kevätkautta!
– Suomen Egyptologisen Seuran hallitus

P.S. Jos kommentoit sivujamme ja kommenttiisi ilmestyy nimesi viereen outo kuva, se johtuu WordPressistä, jolla kotisivumme on toteutettu. Jos haluat, että oma kuvasi ilmestyy kommenttisi viereen, sinun tulee luoda WordPressin omistamalle Gravatar-palvelulle tili ja viedä sinne haluamasi kuva. Tämän jälkeen kaikki WordPressillä tehdyt kotisivut hakevat antamasi sähköpostiosoitteen avulla kuvasi kyseisestä palvelusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.